Constanta: Pieton accidentat mortal de un american de la baza Mihail Kogălniceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Pieton accidentat mortal de un american de la baza Mihail Kogălniceanu
Constanta: Pieton accidentat mortal de un american de la baza Mihail Kogălniceanu

Un bărbat de 35 de ani a fost omorât de un inginer constructor de 68 de ani, cu permis din 2008. Victima, Costel Platon din Vrancea, a traversat un drum național prin loc nepermis şi fără să se asigure. Medicii au încercat resuscitarea bărbatului care şi-a dat suflarea pe marginea drumului.

Costel Platon se deplasa în zorii zilei de luni pe marginea șoselei Constanța – Ovidiu, când s-a hotărât să traverseze şoseaua.

A fost însă imprudent și a fost lovit mortal de un Ford Explorer, cu numărul de înmatriculare IFAB 113, condus de un inginer american din baza Mihail Kogălniceanu.

Șoferul, în vârstă de 68 de ani, avea permis de conducere de anul trecut.

Apărat din Germania

Datele despre producerea accidentului în care a fost implicat cetăţeanul american au ajuns şi în Germania, la baza din Wiesbaden, unde acesta lucrează.

„Am primit un fax prin care eram anunţaţi despre cele întâmplate. Acccidentul s-a produs la 6.20 am, în condiţii de ploaie, iar angajatul care se îndrepta spre baza Mihail Kogălniceanu se deplasa cu 45km/oră“, a spus Justin M. Ward, şeful Biroului de Relaţii Publice din baza Wiesbaden-Germania.

Autorităţile - atât române, cât şi cele americane - refuză să-i divulge identitatea, în schimb transmit condoleanţe familiei victimei.

Citiţi în Adevărul de Seară de astăzi care a fost primul accident mortal în care a fost implicat un militar american de la baza Mihail Kogălniceanu şi ce s-a întâmplat în acest caz.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite