Constanta: Cinci avioane au aterizat la Kogălniceanu din cauza vremii nefavorabile de la București

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aeroportul internațional Mihail Kogălniceanu din Constanța a fost azi noapte mai aglomerat ca niciodată după ce nu mai puțin de 5 avioane au aterizat aici la interval de câteva minute unul de celălalt.

Este vorba despre două avioane comerciale și trei pline cu pasageri care au fost redirecționate spre litoral din cauza condițiilor metreorologice nefavorabile din Capitală. Furtuna a fost cea care a convins autoritățile în domeniu să redirecționeze avioanele către Constanța, acolo unde, deși vântul bătea cu putere, se putea ateriza totuși în siguranță. Drept urmare, pasagerii care veneau de la Sofia, Viena și Napoli au ajuns mai întai pe aeroportul din Kogălniceanu.

Au preferat taxiul

Ajunși în terminal, pasagerii au recunoscut că s-au speriat de moarte, ca s-au rugat în continuu și ca abia asteptau să se vadă cu picioarele pe pământ. Imediat după aterizarea avioanelor, unii călători au așteptat realimentarea aparatelor de zbor, iar alții au cerut debarcarea și au preferat să inchirieze câte un taxi pentru a ajunge la destinație.

Prin acelasi coșmar au trecut și ceilalți pasageri care au venit dinspre Sofia, Viena sau Napoli. Toți au aflat abia după aterizare că avionul a ajuns la Constanța. După aproape doua ore, avioanele de pasageri și-au reluat zborul spre Capitală.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite