Constanta: Cărţi la cinci lei la Kilipirim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A început a treia ediţie a Târgului de carte, film şi muzică Kilipirim. Sunt puse la vânzare peste 30.000 de volume de beletristică, cărţi pentru copii, albume de artă, dar şi volume de specialitate. Târgul este deschis până pe 9 august, între orele 10.00 şi 14.00 şi 16.00 – 24.00

Târgul se desfășoară pe faleza Cazinoului din Constanţa. Expun la Kilipirim 25 de edituri româneşti, dar şi edituri străine. Într-o singură seară, au fost vândute 2.800 de volume, cele mai căutate fiind cărţile pentru copii, dicţionarele, enciclopediile, ghidurile de conversaţie şi de călătorie. „Anul acesta, am pus accentul mai mult pe cartea pentru copii, dedicată segmentului de vârstă 5 – 10 ani, pentru că la primele două ediţii au fost solicitări în acest sens“, a declarat Iuliana Radu, unul dintre organizatori.

Oferte

Constănţenii şi turiştii găsesc să cumpere cărţi la 5 lei, dar şi volume al căror preţ depăşeşte 700 de lei. Spre exemplu, „Venus înveşmântată în alb“, a lui Sacher Masoch, Editura Trei, costă 5 lei, în timp ce un album de arhitectură şi artă costă 720 de lei, cu reducere. Oferte variate are şi Editura Trei. Volumele lui Pascal Bruckner costă 14,9 lei, iar Cartea gesturilor erotice – 29,9 lei. Marele dicţionar al psihologiei costă 199 de lei. Hamlet în ediţie bilingvă opoate fi cumpărat în schimbul a 25 de lei. La Editura Humanitas sunt reduceri de 10% la volumele de beletristică. Spre exemplu, Memoriile unei gheişe costă 33 de lei. Volumele lui Coelho costă între 29 de lei (Alchimistul) şi 36,99 (Zahir).

Mai multe amănunte citiți în ziarul Adevărul de Seară Constanța

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite