Constanţa: Karatiştii continuă să impresioneze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Karatiştii continuă să impresioneze
Constanţa: Karatiştii continuă să impresioneze

Ieri a avut loc faza calificărilor din cadrul Campionatului European de Karate pentru copii, cadeţi şi juniori, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 6 septembrie să se  desfăşoare semifinalele şi finalele. Competiţia este organizată pentru prima dată la Constanţa, scopul fiind acela de a aduce în judeţul nostru o etapă de Cupa Mondială, care să se dispute în fiecare an.

Clubul constănţean de karate a reuşit performanţa de a ajunge în finale cu încă patru concurenţi, care au avut o prestaţie remarcabilă în competiţie.

Prezent la manifestare, preşedintele Federaţiei Române de Karate (FRK), Liviu Crişan a declarat că se aşteaptă la o competiţie reuşită, primele impresii fiind deja foarte bune.

„Sunt mai mulţi participanţi decât ne-am aşteptat şi avem de înfruntat echipe puternice din Italia, Ucraina, Rusia. Eu zic că sunt chiar mai mulţi concurenţi decât am avut în 2008 la Campionatul Mondial. Deocamdată stăm bine, avem destui calificaţi în finale, dar rămâne de văzut ce se întâmplă mai departe. Am avut parte şi de câteva surprize. Unii concurenţi au reuşit performanţa de a-şi depăşi nivelul obişnuit, iar alţii de la care ne-am fi aşteptat la mai mult nu s-au calificat la finale, însă nu numai în fotbal e balonul rotund, şi aici e ceva rotund şi cu siguranţă aceste lucruri se întâmplă“ a precizat Crişan.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite