Jurnalişti TVR şi Neptun Tv agresaţi la portul turistic aparţinând lui Copos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresiunea fost comisă pe plaja din Eforie
Agresiunea fost comisă pe plaja din Eforie

Mai mulţi jurnalişti care se aflau în această după-amiază la un incendiu izbucnit la terasa „Belona“ din Eforie au fost agresaţi de trei bodyguarzi . Agresorii s-au enervat din cauză că  ziariştii filmau locaţia. Martorii spun că este vorba despre trei indivizi care au ieşit din incinta portului turistic aparţinând  lui George Copos.

Jurnaliştii au spus că terminaseră de filmat şi se pregăteau să urce pe faleză ca să mai ia nişte cadre de sus, moment în care, din  incinda portului au ieşit trei indivizi mătăhăloşi care i-au înjurat şi i-au ameninţat cu bătaia. Cameramanii  TVR şi Neptun Tv au fost îmbrânciţi şi ameninţaţi. 

Ziariştii spun că au sunat la 112 de frică ca incidentul să nu degenereze însă poliţiştii nu au intervenit prompt.

„Am sunat la 112 însă nu ştiu dacă mi-au preluat apelul pentru că exact în momentul acela eram înconjurat şi îmbrâncit. Maşina de Poliţie a venit în zonă însă a trebuit să le fac semn ca să se oprescă. Nu voiau să ne asculte, ne-au spus să ne ducem la sediu să facem o plângere că ei se grăbesc să se ducă la o intervenţie făcută prin 112. Le-am spus că noi suntem cei care am sunat la 112“, a declarat cameramanul TVR.

Jurnaliştii au spus că imediat după intervenţia Poliţiei, agresorii s-au calmat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite