Jurnaliştii Alpha Media Medgidia, bătuţi în sediul televiziunii. Uşa de la intrarea în sediu, demontată de scandalagii UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii televiziunii Alpha Media au fost agresaţi aseară
Angajaţii televiziunii Alpha Media au fost agresaţi aseară

Directorul tehnic, cameramanul şi unul dintre prezentatorii ştirilor au fost agresaţi aseară, chiar în sediul postului TV. Scandalagiii au pus la pământ uşa de acces şi au fost potoliţi abia când poliţiştii şi agenţii de pază şi-au făcut apariţia.

UPDATE Agresorii au fost identificaţi ca fiind Cristian (23 de ani) şi Ion (42 de ani) Dumitrescu. Ei sunt cercetaţi pentru distrugere şi loviri şi alte violenţe.

Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 20.30, în sediul postului TV. Reprezentanţii Alpha Media spun că trei indivizi au pătruns aseară în sediul postului local şi i-au agresat pe angajaţi.

„Ne pregăteam să intrăm în emisie. Cameramanul a ieşit câteva minute afară, moment în care a fost lovit de unul dintre agresori. Am ieşit să văd ce se întâmplă şi când am încercat să intervin, am fost izbită de perete“, îşi aminteşte îngrozită Mioara Gârbă Ţuţu, directorul Alpha Media.

Ea spune că directorul tehnic, prezentatorul ştirilor şi un cameram au fost agresaţi de scandalagii. „În 14 ani de presă nu am fost atât de speriată. Dacă aşa ceva se poate întâmpla într-o instituţie de presă, mi-e teamă pentru ce s-ar putea întâmpla cu locuitorii din Medgidia“, şi-a exprima Mioara Ţuţu temerile.

Poliţiştii au început cercetările. „În jurul orei 20.30, directorul tehnic a sesizat Poliţia cu privire la faptul că în sediul televiziunii au pătruns mai multe persoane care au iscat o altercaţie verbală şi fizică. Indivizii au demontat o uşă de acces şi l-au lovit pe unul dintre angajaţi“, a declarat Gelu Manolescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.

Rămâi pe constanta.adevarul.ro pentru a afla de ce au fost agresaţi jurnaliştii din Medgidia!


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite