Constanţa: Jumătate de oraş a rămas fără apă caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Jumătate de oraş a rămas fără apă caldă
Constanţa: Jumătate de oraş a rămas fără apă caldă

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Constanţa opreşte astăzi apa caldă, până la ora 16.00, în mai multe puncte termice, din cauza unor avarii apărute pe canalul termic.

Nu vor avea apă caldă cei arondaţi la punctul termic 189, blocurile I1, I2, I6, I7, I8, I9, AV2 şi AV3, situate în perimetrul cuprins  între străzile Ioan Rusu, Vârful cu Dor şi Bulevardul Aurel Vlaicu.

Din cauza avariilor RADET, nu vor avea apă caldă nici constănţenii care locuiesc pe strada Adamclisi bl. P2, cei arondaţi punctului termic 37, blocurile FZ 11 şi FZ14, locatarii blocurilor B2, A3 şi B3, situate în perimetrul cuprins între Aleea Macilor, Bulevardul Tomis şi Aleea Mălinului.

Văr rămâne fără apă caldă, până la ora 16.00, şi consumatorii din blocul LP2 de pe Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, dar şi cei din blocurile C1 şi C2 de pe strada Egretei, precum şi locatarii de pe strada Mircea cel Bătrân, de la blocul MF1.

Regia opreşte apa caldă şi la blocul M24 de pe strada Ştefan cel Mare, de la blocul Mo, situat pe strada Răscoalei nr. 1907, la blocul 104 de pe Bulevardul 1 Mai şi la consumatorii de pe Bulevardul Ferdinand, de la blocul A7.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite