Jucătorii lui Hagi merg la antrenamentele din Olanda pe biciclete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliștii de la Viitorul Constanța au susținut primele antrenamente ale stagiului de pregătire din „Țara Lalelelor“. Trei dintre jucători s-au pregătit separat, din cauza problemelor medicale ori fiind în urmă cu pregătirea.

Echipa patronată de Gică Hagi și-a stabilit cartierul general  la Hoenderloo, cazându-se la „Golden Tulip Victoria“, un hotel de patru stele situat într-o zonă împădurită. Terenul de antrenament se află la 7 kilometri distanță de locul de cazare, fotbaliștii mergând  până acolo cu bicicletele.

Primul antrenament pe tărâm olandez s-a desfășurat pe o ploaie susținută. Trei dintre jucători, Albert Aldea, Nicolas Vajou și Valentin Simion, s-au pregătit separat, primul având unele probleme medicale, iar Vajou și Simion fiind în urmă cu pregătirea.

Programul de astăzi al Viitorului a cuprins două antrenamente, iar jucătorii vor lucra la fel și mâine. Vineri, constănțenii vor susține primul meci amical al stagiului, contra formației olandeze de ligă secundă FC Almere City.  Partida se joacă la Almere, de la ora 15,30. În afară de această confruntare, Viitorul mai are trei amicale în acest stagiu: cu FC Groningen (tineret), pe 1 august; cu AZ Alkmaar (tineret), pe 2 august; cu RSC Anderlecht (tineret), pe 5 august, la Hoogstraten (Belgia).

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite