„Jeg“ dat în urmărire: poliţiştii constănţeni caută un recidivist !

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Mihai Encică a scăpat de mâna lungă a legii
Mihai Encică a scăpat de mâna lungă a legii

O reţea de infractori a reuşit să fure mai multe utilaje extrem de scumpe creând un prejudiciu de peste 500.000 de euro. Unul dintre membrii reţelei, Mihai Encică, a reuşit să scape şi este acum dat în urmărire.

Furau utilaje la comandă: aceata este afacerea pusă pe roate de un grup de indivizi din Constanţa cu ajutorul unor complici din ţară. Vasile Oancea, Claudiu Silviu Mihai, Silviu Corbeanu, Constantin Muraru şi Raul Marian Caramilea sunt învinuiţi că au furat trei excavatoare de la trei societăţi, sub motiv că le închiriau. Pentru a face rost de un al patrulea utilaj au fost nevoiţi să-l bată pe paznicul firmei Vega 93 din Galaţi.

Anchetatorii au spus că reţeaua găsea mai întâi cumpărătorii şi abia apoi acţionau. Cel care a achiziţionat toate utilajele este Vasile Oancea, patronul unei societăţi din Piatra Neamţ, care a fost de acord să le cumpere deşi ştiau că sunt de furat.

Printre suspecţi se numără şi un fost poliţist de frontieră, Silviu Corbeanu, condamnat de două ori pentru trafic de influenţă. De altfel toţi membrii grupării au cazier.

Patru din cei cinci suspecţi au fost arestaţi pentru 29 de zile iar un al şaselea, Mihai Encică, zis „Jeg“,  a reuşit să scape şi este dat în prezent în urmărire. Cei care au informaţii despre locul unde se ascunde acesta sunt rugaţi să sune la 112.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite