Constanţa: Jefuitorii de amaneturi, în arest preventiv (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Jefuitorii de amaneturi, în arest preventiv (FOTO)
Constanţa: Jefuitorii de amaneturi, în arest preventiv (FOTO)

Judecătoria Constanţa a emis mandate de arestare preventivă pe numele celor cinci suspecţi în cazurile tâlhăriilor comise la casele de amanet şi bijuteriile de pe raza judeţului Constanţa.

Citiţi şi despre arsenalul de arme descoperit la domiciliile infractorilor!

În urma investigaţiilor, poliţiştii i-au identificat pe Vasile Petru, de 41 de ani, Marius Nicolae, de 20 de ani, Gheorghe Bărbat, de 31 de ani, Cetin Iaşat, de 27 de ani şi Leonte Chiriac, de 31 de ani, toţi din Medgidia, ca fiind autorii jafurilor de la case de amanet şi magazine de bijuterii petrecute pe raza localităţilor Constanţa şi Năvodari.

Reamintim că la 3 iulie, ora 15.04, doi dintre suspecţi au pătruns în incinta unei societăţi din Năvodari, ce avea ca obiect de activitate comercializarea de bijuterii din aur şi casă de amanet, având feţele acoperite şi purtând mănuşi, au ameninţat personalul de serciviu cu un pistol şi au sustras mai multe bijuterii din aur.

În aceeaşi lună, la 28 iulie, ora 12.47, eu au furat din incinta unei case de amanet de pe strada Mihai Viteazu din Constanţa, suma de aproximativ 11.000 de lei.

În luna august, suspecţii au sustras dintr-o casă de schimb valutar, situată pe strada Theodor Burada din Constanţa, suma de aproximativ 40.000 de lei, operatoarea de serviciu reuşind să acţioneze butonul de panică.

În toate cele trei cazuri bărbaţii au folosit acelaşi mod de operare. În urma percheziţiilor la domiciliile suspecţilor, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri respectiv autoturisme, bijuterii din aur, bani, cuţite, săbii şi un pistol.

image
image
image



Cetin Iaşat                               Vasile Petru                           Marius Nicolae

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite