Constanta: Jandarmii patrulează pe litoral în bocanci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Jandarmii patrulează pe litoral în bocanci
Constanta: Jandarmii patrulează pe litoral în bocanci

Militarii angajaţi evită plajele pentru că nu au fost dotaţi cu o costumaţie lejeră care să le permită mersul pe nisip.Ei îi descoperă însă pe comercianţii ambulanţi a caror prezenţă a fost sesizată prin campania Adevărul de Seară - Afară cu vânzătorii ambulanţi de pe plajă! Zilele acestea, ei vor primi şi vestimentaţia de vară. Citeşte şi: Constanta: Litoral 2009: CAMPANIE Afară cu vânzătorii ambulanți de pe

Patrulele se află de mai mult timp în staţiunile de pe litoral şi au intervenit atunci când au sesizat nereguli, dar nu au format echipaje care să urmărească respectarea ordinii pe plajele de pe litoral.

Recent i-am surprins în staţiunea Mamaia, unde au luat la întrebări un comerciant care vindea porumb pe plajă. Jandarmii purtau echipamentul obişnuit, destul de gros pentru temperaturile ridicate de pe timpul verii.

Aproximativ 100 de militari de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis se află pe litoral. „Se deplasează la limita plajelor şi intervin şi pe nisip atunci când se impune“, a declarat lt. col. Mircea Seceleanu.

Consilierii judeţeni au aprobat, zilele acestea, alocarea a 15.000 de euro, fără TVA, bani din care se vor cumpăra echipamentele necesare forţelor de ordine care vor patrula în această vară pe plajă.

Echipamentul de vară va fi compus din pantaloni scurţi, adidaşi sau tenişi, şapcă şi ochelari de soare. Ei vor mai primi şi câte două tricouri inscripţionate cu însemnele structurii Ministerului de Interne de la care provin.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite