Jaf la restaurantul de lux Cafe Cafe din Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Restaurantul de lux Cafe Cafe din Constanţa a fost călcată în urmă cu o oră de tâlhari. Făptaşii l-au bătut măr pe paznic şi au fugit cu o casetă de valori.

Update, ora 11.30 Personalul terasei a estimat valoarea prejudiciului la aproximativ 15.000 lei. Banii se aflau într-o casetă metalică ţinută în spatele barului. „Se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie iar cercetările la locul faptei sunt făcute de colegii noştrii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale. Există mai multe variante iar noi le verificăm pe toale“, a spus subinspectorul Radu Croitoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.

Update, ora 10.00: Paznicul localului, Petru Brat (71 de ani), se află în acest moment în sala de operaţii a Spitalului Clinic de Urgenţă Constanţa. Medicii au luat această decizie din cauză că bărbatul avea mai multe lovituri la cap. Pacientul este în stare de şoc şi nu a putut oferi nici un fel de informaţii poliţiştilor care anchetează cazul. Anchetatorii au precizat că restaurantul a fost devastat de hoţi, peste tot sunt urme de sânge şi că cel mai probabil paznicul a fost lovit în cap cu sticlele de băutură luate din bar. Valoarea prejudiciului încă nu a fost stabilită.  

Poliţiştii constănţeni sunt la faţa locului. Potrivit declaraţiilor paznicului doi indivizi au dat buzna în incinta restaurantului, l-au bătut şi au fugit cu două laptop-uri şi casa de valori în care erau ţinute încasările din week-end, câteva zeci de mii de lei. Restaurantul fusese deschis până la trei dimineaţa după care singura persoană rămasă în interior a fost paznicul. Atacul s-a produs în jurul orei 7.00

La această oră încă se fac cercetări în interiorul restaurantului. Personalul care trebuia să intre în tură este ţinut la uşă şi nimeni, cu excepţia poliţiştilor nu are voie să intre în incintă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite