Constanţa: Jaf cu cântec la o benzinărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Jaf cu cântec la o benzinărie
Constanţa: Jaf cu cântec la o benzinărie

Ofiţerii Secţiei 5 Poliţie Constanţa caută un bărbat, bănuit că a jefuit o staţie de alimentare cu carburant din Constanţa. Augustin Chiper, de 41 ani, din Tulcea, angajat al societăţii „Star 2000“ în funcţia de şef de staţie, a reclamat la poliţie că a fost tâlhărit de un individ necunoscut de suma de 8.800 lei.


Potrivit anchetatorilor, evenimentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 19.00, după pana de curent care a afectat municipiul Constanţa. „Victima ne-a declarat că a fost luată prin surprindere de agresor, care a intrat în biroul său, a lovit-o cu pumnul în zona feţei şi i-a luat banii proveniţi din încasările de peste zi“, a declarat cms. şef Radu Ungureanu, şeful Poliţiei Municipiului Constanţa.

Anchetatorii nu au suspecţi

Din verificările efectuate de anchetatori a reieşit că niciunul dintre angajaţii staţiei nu a văzut sau auzit nimic suspect, iar până în momentul de faţă oamenii legii nu au reuşit să adune probe care să confirme spusele victimei, mai ales că presupusa infracţiune s-a petrecut într-un cadru „convenabil“.

„Predasem banii proveniţi din încasările de la pompă de doar o jumătate de oră şi eram în pauza de cafea alături de colegul meu, când şeful staţiei ne-a spus că a fost tâlhărit chiar la el în birou. Până acum nu ne-am mai confruntat cu astfel de cazuri, iar dânsul s-a angajat la aceasta firmă în urmă cu aproape două săptămâni şi nu ştim mai nimic despre dumnealui“, a  declarat o angajată a benzinăriei sub protecţia anonimatului.

Pe lângă faptul că subordonaţii bărbatului n-au sesizat nimic suspect, sistemul de supraveghere video al benzinăriei nu funcţiona din cauză că se resetase în urma penei de curent şi nimeni nu ştia să-l repună în funcţiune. Mai mult, bărbatul  le-a spus poliţiştilor că nu îşi aduce aminte semnalmentele agresorului, iar dacă l-ar revedea, foarte probabil nu l-ar recunoaşte.

Ofiţerii Secţiei 5 Poliţie continuă cercetările în vederea prinderii suspectului, însă nu exclud nici varianta în care seful staţiei de alimentare cu carburanţi şi-a înscenat tâlhăria.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite