Italianul care vrea depozit pentru deşeuri toxice la Năvodari: „Primarul nu este tâmpit, este prost şi mincinos“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul în cazul depozitului de deşeuri periculoase de la Năvodari continuă. Investitorul Roberto Vincentelli îl acuză pe edilul oraşui că are interese ascunse şi îi pune beţe-n roate.

UPDATE Primarul Nicolae Matei respinge acuzaţiile investitorului italianului. „Am închiriat aproximativ 2.000 de metri pătraţi, unei firme care prelucrează deşeuri plastice. Astea nu sunt toxice“, a declarat edilul năvodărean. El spune că Vincentelli trebuie să şi demonstreze ce spune. „Dacă îl dau în judecată, va spune că nu ştie bine limba română“, a mai spus Matei.

Italianul spune că a obţinut toate avizele necesare contruirii depozitului care ar urma să măsoare nu mai puţin de 45 de metri înălţime, cu excepţia unuia: celui de urbanism din partea primăriei Năvodari.

Investitorul îl acuză de edil că are interese ascunse şi îl numeşte „prost şi mincinos“.  „Soţia lui Matei are o firmă care face afaceri cu o firmă care se ocupă cu depozitarea deşeurilor pericolase şi nepericuloase. Normal că nu are inters să-mi dea mie certificatul, când poate obţine bani de la firma soţiei“, a declarat Roberto Vincentelli.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite