Constanta: Investiţie de zeci de milioane de euro pentru un nou supermarket

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Investiţie de zeci de milioane de euro pentru un nou supermarket
Constanta: Investiţie de zeci de milioane de euro pentru un nou supermarket

Construcţia noului magazin Cora ar putea începe în primăvara lui 2010 pe strada Cumpenei numărul 2 din municipiu unde consilierii locali au aprobat planul urbanistic zonal pentru un teren de 50.000 de metri pătraţi.

Consilierii locali municipali au avut astăzi pe ordinea suplimentară două proiecte de hotărâre care privesc investiţii făcute de companii care deţin hipermarketuri.

Deşi reprezentanţii lanţului de magazine Cora nu au dorit să dea amănunte despre noul proiect de la Constanţa, planul ubantistic zonal a fost aprobat în şedinţa ordinară de Consiliu Local Municipal Constanţa desfăurată în staţiunea Mamaia.

Autorităţile locale susţin că investiţia se va ridica la aproximativ 70 de milioane de euro, iar lucrările ar putea fi demarate în primăvara anului viitor.

Pasaj subteran pe DN2A

Consilierii locali au aprobat astăzi declararea de utilitate publică a zonei necesare pentru construirea unui pasaj subteran la ieşirea din oraş în zona complexului comercial Tom, cheltuielile urmând să fie doar private.

Un alt proiect a fost preluarea de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa a unui teren de 15.000 de metri pătraţi şi trecerea lui în domeniul public pentru construirea unei parcări.

Edilii au mai fost de acord cu planul urbanistic zonal pentru construirea unui show-room Porsche pe DN3.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite