Constanta: Interdicţii pentru agenţii care vorbesc în interes personal la telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Interdicţii pentru agenţii care vorbesc în interes personal la telefon
Constanta: Interdicţii pentru agenţii care vorbesc în interes personal la telefon

Prefectul Judeţului Constanţa, Tit-Liviu Brăiloiu crede că poliţiştii de circulaţie vorbesc prea mult la telefon şi a cerut măsuri. O altă preocupare a sa este mobilizarea autorităţilor atunci când există avertizări de furtună.

Comandamentul Litoral s-a întrunit astăzi la Prefectura Constanţa pentru a discuta măsurile de ordine pentru manifestările de Ziua Marinei mai ales când vine vorba circulaţia rutieră. Comandantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa comisarul Şef, Aurelian Zaheu a fost atenţionat că „discuţiile la telefonul mobil să fie limitate doar la urgenţe. Agenţii de circulaţie care trebuie să-şi ducă la îndeplinire ordinul de fluidizare a traficului, uită că sunt în timpul serviciului şi stau minute întregi de vorbă la telefon în timp ce traficul este îngreunat“.

Şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, comisar şef Constantin Dancu a găsit însă şi o explicaţie pentru care agenţii vorbesc la telefon spunând că aceştia sunt dotaţi cu radio-telefoane pentru a putea comunica între ei despre situaţia din trafic. În cazul în care aceştia vorbesc îndelung în interes personal a spus că nu este normal.


O altă problemă pe ordinea de zi a fost avertizarea furtunilor pe mare, avertizări emise de Căpitănia Zonală Constanţa pentru care s-a cerut atenţie în situaţii de urgenţă.

Şi Direcţia Apelor Dobrogea Litoral a fost solicitată să inventarieze panourile de avertizare a plajelor neamenajate, iar acolo unde este cazul, montarea de noi panouri în urma tragediei în care doi elevi au murit înecaţi la Eforie Sud.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite