Instalaţie folosită pentru plantaţia de canabis, descoperită de poliţiştii constănţeni VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din comuna Cumpăna au fost prinşi în flagrant, la începutul lunii, în timp ce încercau să comercializeze jumătate de kilogram de canabis. Ei încercau să vândă drogurile cu 4.000 de euro.

Adrian Tincu (24 de ani) şi Costel Blaga (36 de ani), ambii din comuna Cumpăna, au fost prinşi în flagrant în Constanţa, pe 1 noiembrie, de poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procuroriilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Constanţa, în timp ce încercau să vândă jumătate de kilogram de canabis cu 4.000 de euro.

La domiciliul lui Costel Blaga a fost descoperită instalaţia artizanală folosită la cultura de canabis. Tot aici, au mai fost găsite alte 50 de grame de canabis, plante de canabis, o instalaţie artizanală de iluminare şi încălzire concepută special pentru creşterea plantei şi o pungă de seminţe de canabis, de şapte grame. 

Adrian Tincu şi Costel Blaga au fost arestaţi preventiv pentru 20 de zile de Tribunalul Constanţa pentru săvârşirea infracţiunii de cultivare şi trafic de droguri de risc.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite