Constanta: Magistraţii au respins eliberarea pe cauţiune a fostului adjunct de la Inspectoratul de Muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Magistraţii au respins eliberarea pe cauţiune a fostului adjunct de la Inspectoratul de Muncă
Constanta: Magistraţii au respins eliberarea pe cauţiune a fostului adjunct de la Inspectoratul de Muncă

Judecătorii Tribunalului Constanţa au decis ca Marius Ciobanu să rămână în arest deşi avocaţii săi au achitat 20.000 de lei pentru punerea în libertate a clientului lor aflat după gratii pentru trafic de influenţă. Citeşte şi: Constanţa: Cauţiune de 20.000 de lei pentru bugetarul arestat

Magistraţii Tribunalului Constanţa au respins astăzi eliberarea pe cauţiune a fostului adjunct al ITM Constanţa, Marius Ciobanu. Decizia judecătorilor mai poate fi atacată cu recurs în următoarele 24 de ore.

Avocaţii săi au achitat tot astăzi suma de 20.000 de lei care trebuia plătită pentru punerea în libertate a bugetarului. El îşi va primi banii înapoi dacă la judecarea recursului se va menţine decizia menţinerii în arest a fostului director adjunct.

La solicitarea judecată ieri la Tribunalul Constanţa pentru stabilirea cauţiunii, Marius Ciobanu a stat liniştit până când magistraţii au judecat alte recursuri.  Acesta nu a avut alte comentarii fiind de acord cu plata cauţiunii. Până i-a venit rîndul, el s-a dovedit chiar plictisit sau poate obosit şi a căscat de câteva ori.

Marius Ciobanu a fost trimis în arest preventiv după ce pe 13 octombrie a fost prins în flagrant luând o sumă de bani pentru a muşamaliza o amendă dată de un subaltern unui agent economic.

Potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Marius Ciobanu a cerut 2.500 de lei de la directorul unei firme pentru soluţionarea plângerii. La recursul de pe 16 octombrie de la Curtea de apel, Marius Ciobanu a vrut să le dea de înţeles judecătorilor că este de fapt victima unei înscenări.

„Nu m-am confruntat cu aşa ceva până acum. Atunci când pleci de jos şi te ridici apar şi persoane care îţi doresc răul. Aş dori să fiu cercetat în stare de libertate pentru că nu reprezint un pericol social“, a spus încă de atunci, Marius Ciobanu.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite