Înşelăciuni la hypermarketurile din Constanţa: ţeparii se recomandau drept poliţisti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii au fost reţinuţi Foto: Arhivă
Suspecţii au fost reţinuţi Foto: Arhivă

Doi bărbaţi au fost reţinuţi în flagrant delict în timp ce încercau să obţină un credit în valoare de 10.000 lei de la hypermarketul Bricostore. Ca să obţină împrumutul, unul dintre suspecţi a prezentat o legitimaţie de poliţist şi o adeverinţă de venit, ambele falsificate.

Flagrantul a fost realizat aseară când presupusul comisar şef s-a prezentat la Bricostore, însoţit de un complice, şi a încercat să ia obiecte electrocasnice în valoare de peste 10.000 de lei. „Ţeparii“ erau însă aşteptaţi de poliţişti. Anchetatorii au spus că cei doi nu sed află la prima faptă de acest gen şi că anterior au reuşit să obţină credite de la alte hypermarketuri.

Pentru a-i convinge pe vânzători să-i acorde împrumutul suspectul prezentase o legitimaţie de poliţist, un contract de muncă ba chiar şi o adeverinţă de venit, toate emise în numele Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează a fi duşi în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă sub învinuirile de înşelăciune, fals, uz de fals.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite