Constanţa: Înşelăciune de peste 500.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa  a dat sentinţa în cazul inculpatei Maria Păun. Femeia în vârstă de 55 ani a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, evaziune fiscală şi emiterea unui CEC fals. În prezent, inculpata se află în Penitenciarul Târguşor, judeţul Dâmboviţa.     

În urmă cu aproximativ patru luni, administratorul SC Transmari International SRL din localitatea Ovidiu, Maria Păun, a emis o filă CEC, în  valoare de 234.000 de lei către o societate comercială din judeţul Giurgiu, fără menţionarea elementelor esenţiale  potrivit legii CEC-ului. Aceasta a fost refuzată la plată pentru că nu mai avea bani în cont.

Recidivistă

Maria Păun a mai păcălit în perioada februarie-aprilie 2005, în calitate de asociat unic şi administrator la SC Transmari Iinternational SRL alte trei societăţi comerciale din Bucureşti şi din Constanţa prin emiterea a trei CEC-uri în valore de peste 288.000 de lei, neacoperite. Femeia a comis multe alte infracţiuni de înşelăciune, prin emiterea unor file CEC fără acoperire bancară, fiind condamnată  în lipsă de Tribunalul Timiş la săvârşirea unei pedepse de zece ani  închisoare.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite