Un bărbat a fost îngropat de viu în centrul Constanţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un om a fost îngropat de viu sub o placă de beton, aseară, în centrul oraşului. El a fost salvat după intervenţia pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Ieri, o echipă de muncitori a turnat o placă de beton în zona peninsulară din Constanţa, încercând să astupe o construcţie dezafectată. În momentul în care au turnat betonul, ei au prins sub pământ un om ce se adăpostea acolo.

După ce şi-au terminat treaba, lucrătorii au plecat acasă. Văzând că nu se mai aude zgomot, bărbatul acoperit de placa de beton a început să strige după ajutor. Ţipetele sale au fost auzite de câţiva taximetrişti care staţionau în zona statuii Lupoaica.

image

„Probabil lovea cu o piatră în placa de beton  şi încerca să cheme ajutoare. Cred că este un om din echipa care a muncit peste zi“, a declarat Viorel Costache (36 de ani), unul dintre şoferii de taxi care l-a auzit pe bărbatul prins sub pământ.

Bărbatul îngropat de viu se numeşte Adiţă Gheorghe. Imediat după ce a fost scos de sub placa de beton el a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa. Din fericire, bărbatul nu s-a ales cu nicio zgârietură. El a fost însă supus unui examen medical.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite