Constanţa: Îngrijitorul ucis de taur la Dervent, înmormântat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Îngrijitorul ucis de taur la Dervent, înmormântat
Constanţa: Îngrijitorul ucis de taur la Dervent, înmormântat

Astăzi a fost înmormântat bărbatul ucis de taur duminică seară la Dervent. Cadavrul a fost găsit de călu-gări în jurul orei 20.00, când taurul încă mai lovea trupul fără viaţă al bărbatului. Ionel Lupu de 41 de ani, din Galiţa, era de mai bine de doi ani îngrijitor la mănăstirea Dervent.

Duminică după-amiză călugării l-au sunat încontinuu, sperând să-i dea de urmă. „Îngrijitorul a plecat cu vacile la păscut şi pentru că nu se mai întorcea, călugării au tot încercat să-l găsească. Victima avea 35 de apeluri nepreluate pe telefonul mobil“, spune comisarul Vasile Mărcuţă, şeful Poliţiei Băneasa.

Imediat după ce au găsit trupul neînsufleţit al bărbatului, călugării au sunat la Poliţie şi le-au cerut acestora ajutorul. „Am fost solicitaţi în jurul orei 20.00, iar când am ajuns acolo, bărbatul era complet dezbrăcat, avea doar şosetele pe el“, spun poliţiştii.  Se pare că bărbatul care a fost ucis suferea de epilepsie. „Cel mai probabil, bărbatul a făcut o criză de epilepsie şi asta a făcut taurul să-l atace“, crede Mărcuţă.

Victima a fost dusă la Băneasa

Pentru că taurul nu a putut fi potolit nici la câteva ore după ce a atacat şi ucis îngrijitorul, a fost solicitat un angajat din cadrul Asociaţiei Judeţene pentru Vânătoare şi Pescuit Sportiv. Poliţiştii spun că în cele din urmă taurul furios a fost
împuşcat. 

„Era angajat la noi de doi ani. Avea grijă de animale şi asculta tot timpul. Suntem încă şocaţi de ceea ce s-a întâmplat“, spune părintele Tudor Andrei, preot la mănăstirea Dervent.

Cadavrul a fost transportat la morga din localitatea Băneasa, iar în urma necropsiei s-a stabilit că bărbatul a avut o moarte violentă, cu multiple plăgi perforate pe toată suprafaţa corpului.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite