Începe maratonul distracției pe litoral!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diseară încep petrecerea house „The Mission“, pe plaja din Năvodari, cel mai mare festival de modă, la Mamaia, iar artistul bosniac Goran Bregovic va concerta în clubul Tribute.

E vârf de sezon, iar pe litoral sunt așteptați peste 200.000 de turiști, care se vor distra și vor admira fete frumoase în cel mai fierbinte weekend.

Peste 100 de fotomodele şi concurente la Miss defilează, pe scena amplasată în Piaţeta Cazino din Mamaia, în cadrul Fashiontv Summer Festival. Lor li se va adăuga primarul Radu Mazăre, care va fi manechin la cel mai mare festival de modă din această vară.

Festivalul are loc în aer liber, de vineri până duminică, iar după ora 21.00 sunt programate prezentări de modă semnate de Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Andres Aquino, Giada Curti, Gianni Sapone, Aly Fawaz, Bien Savvy, Cristiana & Izabela Purdescu, Ego Mens Fashion Concept, Andreea Dogaru, Wanda's Dream, Impero Couture, Insolito.

Totodată, are loc concursul „Miss Litoral", la care participă cele mai frumoase fete din întreaga ţară. Noutatea evenimentului este însă competiţia „Most Liked Model Awards", la care vor participa concurente din 20 de ţări, câştigătoarea urmând a fi aleasă prin intermediul Facebook. Premiile concursurilor de miss se ridică la 100.000 de euro.

Ca în fiecare an, în cadrul festivalului, se vor decerna şi premiile din turism - cea mai fashion plajă, discotecă, restaurant.

Cea mai mare scenă fashion în aer liber

Organizatorii spun că este cea mai mare scenă de fashion în aer liber realizată în România. „Sistemul de iluminat este cu totul special, iar sistemul audio este cel mai puternic din ţară adus special pentru eveniment", a spus Matei Miko, cel care se ocupă de partea tehnică a evenimentului.

„Tot festivalul va fi transmis în direct la Fashion TV, ca să vadă toată lumea ce distracţie este la Mamaia", a declarat bucuros primarul Constanţei, Radu Mazăre.

Caravana distracţiei

Dar distracţia nu se termină cu prezentările de modă. La finalul fiecărei seri, cluburile din Mamaia vin în Piaţeta Cazino cu câte un car alegoric, animatoare, DJ-i. Fiecare club are câte o tematică, coregrafie. Va fi de fapt o întrecere în aer liber între cele mai mari cluburi din Mamaia. Intrarea este liberă atât la prezentările de modă şi concursurile de miss şi la petrecerile organizate de cluburi.

„Primăria a alocat de la buget pentru acest eveniment 20.000 de euro, restul fiind suportat de hotelieri şi cluburi, care au înţeles că litoralul poate fi promovat şi prin acest gen de manifestări de anvergură", a spus primarul Constanţei, Radu Mazăre.

The Mission, un festival cu peste 5.000 de fani

Festival cu tradiţie la Năvodari, adunând mii de petrecăreţi de 1 mai şi apoi în mijlocul verii, The Mission şi-a instalat imensul cort în zona Hanul Piraţilor. De 11 ani aduce pe scenă cei mai buni DJ şi band-uri şi cea mai nouă tehnologie în ceea ce priveşte show-ul de scenă.

Peste 3.000 de bilete s-au vândut deja pentru show-ul care începe pe 5 august, de la ora 20.00, însă în seara evenimentului numărul celor care vor intra în cortul The Mission se va dubla. În prima seară, vor evolua Paul Van Dyk - Best International DJ la premiile Music Awards, Above & Beyond - cei care au remixat-o pe Madonna, câştigând Essential Mix of the Year, Ferry Corsten, Gabriel & Dresden, Snatt & VIX feat, Alexandra Bădoi.

Sâmbătă seara, vin la The Mission Dubfire, Şuie Paparude, ROA, The Model, Greeg. Invitat special al ediţiei este celebrul DJ american Moby, care va evolua live spre zori, începând cu ora 3.00. Piesele sale s-au vândut în peste 20 de milioane de copii în lume, timp în care a şi produs şi remixat piese pentru alţi artişti, precum David Bowie, Metallica, The Beastie Boys şi Public Enemy, printre multe altele. Cel mai recent album al lui Moby, „Destroyed", a fost lansat în luna mai a acestui an. Biletele de intrare costă 80 de lei în seara evenimentului.

Goran Bregovic, la Mamaia

Goran Bregovic va susţine un concert live în noaptea de vineri spre sâmbătă, în clubul Tribute Summer Residence din incinta fostului complex „Enigma", aflat în Mamaia. Concertul se numeşte „Mukles, gagi, balkanski party!" şi începe la ora 24.00. Marius Kalmar, unul dintre asociaţii clubului Tribute, spune că acest concert va fi evenimentul verii.

„Celebrul cântăreţ bosniac va cânta cele mai cunoscute piese ale sale împreună cu Wedding & Funeral Orchestra", a declarat Marius Kalmar. Este pentru prima dată când solistul a acceptat invitaţia de a cânta într-un club de pe litoralul românesc. Biletul de intrare costă 50 de lei.
Totodată, în acest wekeend, cluburile de pe litoral organizează petreceri tematice.

Peste 200.000 de turişti sunt aşteptaţi la mare, cele mai aglomerate staţiuni fiind Mamaia şi Costineşti.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite