Începe „Toamna Bobocilor“! Vezi aici unde au loc balurile liceenilor din Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băieţii de la B.U.G Mafia vor cânta la Balul Bobocilor
Băieţii de la B.U.G Mafia vor cânta la Balul Bobocilor

Petrecerile liceenilor au devenit din ce în ce mai sofisticate. Balurile au loc musai în cluburi de fiţe, iar pe lista de invitaţi a liceenilor se află artişti cunoscuţi la nivel naţional. Promovarea candidaţilor la titlurile de „Miss şi Mister“ se face acum pe Facebook!

Startul distracţiei se dă diseară, în clubul Crush, unde are loc Balul Bobocilor de la Colegiul „Carol I“ şi Liceul „Virgil Madgearu“, ambele cu profil economic. Invitaţi speciali vor fi băieţii de la B.U.G. Mafia, care îşi vor lansa la Constanţa cel mai nou album al lor – „Înapoi în viitor“. Biletul de intrare costă 30 de lei.

Balul Liceului Telecom are loc în clubul Jezoo sâmbătă seara, iar invitat special este Bitză. Biletul de intrare costă 20 de lei. Sanitarii de la Grupul Şcolar „G. E. Palade“ se vor distra tot sâmbătă seara, în clubul Motor din Constanţa.

Elevii de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“ se vor distra la Balul Bobocilor sâmbătă, 22 octombrie, tot în clubul Crush, iar invitat special este Alex Velea.
Cei de la Liceul Teoretic „Traian“ se vor distra la Balul Bobocilor la 4 noiembrie, iar invitat va fi Maximilian. Vineri, 11 noiembrie, este programat Balul Bobocilor de la Liceul „George Călinescu“, iar invitat este Connect-R. Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“ a programat Balul Bobocilor la data de 12 noiembrie, tot în clubul Crush. Invitată este Anda Adam.

În acest an, balurile sunt organizate în cadrul proiectului „Toamna Bobocilor“, iar promovarea candidaţilor la titlul de „Miss şi Mister“ este realizată pe Facebook!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite