Constanţa: Începe programul „O săptămână la munte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Începe programul „O săptămână la munte“
Constanţa: Începe programul „O săptămână la munte“

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc relansează programul turistic „O săptămână la munte“ pentru încurajarea românilor să îşi petreacă vacanţele în România.

În urma rezultatelor favorabile obţinute prin programul „O săptămână la munte“ în ediţiile anterioare, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc continuă această iniţiativă şi lansează un program similar pentru perioada octombrie - decembrie 2009.

Scopul acestuia este facililitarea accesului la odihnă a unui număr sporit de persoane şi a unei mai eficiente a utilizări a capacităţilor hoteliere din România.

Durata unui sejur în cadrul programului este de cinci nopţi, începând cu duminica şi terminând cu vinerea, în perioada 4 octombrie - 18 decembrie. Tarifele pentru un loc pe un sejur, fără servicii de masa, sunt de 158 lei/sejur la hotel, vilă, pensiune sau cabană de 2 stele, 258 lei/sejur la trei stele, respectiv, 358 lei/sejur la patru stele. Locurile vor fi vândute tuturor categoriilor de turişti români după principiul „primul venit, primul servit“.

Până în prezent în program s-au înscris 39 de societăţi hoteliere din zona montană, care au pus la dispoziţie peste 1.350 de locuri pe serie. În cele 11 serii, circa 15.000 de persoane vor putea să petreacă o săptămână la munte în condiţii de tarife avantajoase.

Biletele pentru aceste hoteluri au fost puse în vânzare şi în agenţiile de turism.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite