Constanta: Începe sezonul de clubbing pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cluburile de pe litoral urmează o vară incendiară. Cele mai importante cluburi îşi pregătesc deja programul. În acest weekend sunt programate petreceri de deschidere și multe concerte ale unor formații precum Holograf, Fly Project și DJ cunoscuți ca Rynoo, Sava sau Baby Rose.

Clubul Bamboo îşi va redeschide porţile pentru acest sezon estival sâmbătă, de la ora 23.00. Biletul costă 50 de lei, iar fetele au intrarea liberă. Şi în această vară clubul exclusivist din Mamaia va oferi petreceri glamour, prezentări de modă, concursuri inedite, concerte cu artişti internaţionali. Pentru a sta la masă petrecăreţii trebuie să consume băutură de cel puţin 600 - 700 de lei. Costurile cresc în cazul meselor din sectorul VIP.

Holograf și Baby Rose

În clubul Crush, în această seară vor susţine un concert băieţii de la Holograf. Preţul unui bilet este de 20 de lei. Sâmbătă, în acelaşi loc va avea loc un show incendiar, pentru că la pupitrul de mixaj se va afla DJ-iţa topless Baby Rose, cunoscută în cluburile de fiţe din Rusia. Biletul de intrare costă 20 de lei.

Şi clubul Gossip din Mamaia se redeschide în acest weekend, iar în program sunt incluşi cei de la Fly Project. Acelaşi club îşi deschide porţile şi în Costineşti, iar invitaţi speciali sunt DJ Sava şi DJ Rynno. În Neptun, turiştii se pot distra în club Vision, din cadrul Complexului Cocor care va fi deschis în acest weekend. Biletul de intrare costă 30 de lei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite