Începe campania pentru Litoral Curat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turiștii pot participa la tombola Mare Nostrum
Turiștii pot participa la tombola Mare Nostrum

Organizaţia ecologistă Mare Nostrum va amplasa pe plaja Modern un centru de informare pentru atragerea atenției asupra necesității colectării deșeurilor.

Cea de-a șaptea ediție a campaniei Litoral Curat este desfășurată de  organizația Mare Nostrum, în perioada iulie - octombrie, pe două plaje de pe litoral. Una dintre ele este Modern, iar cealaltă urmează să fie stabilită ulterior.

Obiectivul principal al campaniei este de a atrage atenţia asupra importanței colectării deșeurilor numai în zonele special amenajate, precum și importanța reciclării materialelor recuperabile.

Campania se derulează cu sprijinul voluntarilor, care le vor recomanda turiștilor să adopte un comportament responsabil faţă de plajă şi mare. Ei vor fi prezenți la punctele de informare în zilele de miercuri şi joi, între 14.00 și 18.00, în timp ce de vineri până duminică pot fi găsiţi între 10.00 şi 18.00.

Turiştii care vor arunca selectiv deşeurile la coşurile de gunoi vor putea participa la tombolele organizate de Mare Nostrum, având şansa de a câştiga unul dintre premiile puse în joc.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite