Constanţa: Începe târgul de haine şi accesorii handmade

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Începe târgul de haine şi accesorii handmade
Constanţa: Începe târgul de haine şi accesorii handmade

Este a doua oară când o astfel de expoziţie este organizată. Evenimentul are loc mâine, la Friends&Co, de pe strada Decebal nr. 17, între orele 12.00 şi 19.00.

Ediţia de toamnă a târgului se axează pe artiştii constănţeni care doresc să-şi expună produsele handmade în cadrul evenimentului. Până în prezent, 16 expozanţi şi-au anunţat participarea.

Produsele expuse sunt lucrate manual

Artiştii care vor expune mâine la Friends &Cobar sunt Lebanese blonde, Lyonna, Marasquin, Oana Precup, Curly Crafts, Junkoteque Shop, Anca Zeca, Efrumuseţi, Atelier ASA, Extreme Art Design, Raiqa, Little Things Shop, Margot, Criss Phantasy, Loredana Lungu şi Mady. Alexandru Creţ de la Extreme Art Design din Constanţa participă pentru prima dată la un astfel de târg cu aproximativ 150 de produse. „Voi expune cercei, brăţări, genţi, pandantive din sârmă cuprată, la care am lucrat aproape jumătate de an“, a spus unul dintre expozanţi.

Toate produsele sunt lucrate manual de artişti mai mult sau mai puţin experimentaţi, care încearcă să aducă în faţa constănţenilor o nouă abordare a modei.

Primul târg handmade a avut loc în Constanţa pe data de 27 iunie, unde vizitatorii au avut posibilitatea să-şi achiziţioneze produse unicat. Printre expozanţii primei ediţii s-a numărat şi Daniela Coteanu, alias Dana Marijuana, cunoscuta cântăreaţă rap.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite