Încep preselecţiile pentru Festivalul Mamaia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că organizarea Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia 2011 este din nou pusă sub semnul întrebării, din cauza lipsei banilor, organizatorii au anunţat deja datele la care vor avea loc preselecţiile.

Consiliul Județean Constanța speră ca până la jumătatea lunii august să strângă bugetul care să asigure desfășurarea evenimentului ce au urma să aibă loc între 22 şi 28 august. Președintelui festivalului, Cristian Zgabercea, a declarat că preselecțiile se vor ține conform regulamentului afișat pe site-ul www.festivalmamaia.ro.

Preselecțiile la secțiunea Interpretare vor avea loc la 27 și 28 iulie, la sediul Societății Române de Radiodifuziune, Studioul T3 din București, între orele 10.00 și 18.00. Rezultatele vor fi afișate pe site-ul festivalului până la 1 august.

La secțiunea Creație, candidații vor trimite plicurile cu compozițiile pentru preselecție, până la 5 august, data poștei, pe adresa Consiliului Județean Constanța, Direcția Coordonare Instituții Subordonate de pe strada Petru Rareș numărul 4, etaj 1, Constanța. Preselecția la Secțiunea Creație va avea loc la 10 august, la Teatrul de Stat Constanța, iar rezultatele se vor afișa pe site-ul www.festivalmamaia.ro până la 12 august.

În premieră față de alți ani, în 2011, Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia 2011 va fi compus din trei secțiuni. „Anul acesta putem să vorbim de o a treia secțiune. Este vorba despre secțiunea de rock Teo Peter“, a precizat Cristian Zgabercea, președintele festivalului. Preselecțiile pentru secțiunea rock „Teo Peter“ se vor ține la București, pe 3 august, între orele 10.00 și 18.00. Se vor prezenta două piese în limba română interpretate live în formă completă, cu duată de cel mult patru minute.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite