UPDATE Incendiu la o casă din Eforie Nord. Flăcările au cuprins şi locuinţa vecină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Militarii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au fost solicitaţi să  intervină pentru a stinge un incendiu care a cuprins două case vecine.

Update: Pompierii militari s-au chinuit patru ore să lichideze incendiul, ajutaţi fiind şi de un echipaj de voluntari din Tuzla. Cu toate acestea garajul şi anexele locuinţei lui Iamatam Ciupitu s-au făcut scrum, împreună cu toate obiectele din interior. Flăcările s-au extins şi la imobilul vecinului său, Gabriel Teodorescu. Mansarda şi acoperişul gospodăriei au fost mistuite de flăcări. Valoarea pagubelor nu a fost încă stabilită. Pompierii au spus că incendiul a izbucnit din cauza unei sobe lăsate nesupravegheate.

Alarma a fost dată azi-dimineaţă. Un apel la 112 anunţa izbucnirea unui incendiu pe strada Călugăreni numărul 46. Din primele informaţii, flăcările s-au extins la casa vecină. În urmă cu câteva minute, militarii ISU au intervenit şi pentru deblocarea unei uşi la un apartament din Medgidia, situat pe strada Rahovei, la blocul turn R3.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite