UPDATE Incendiu devastator: 20 de ore de luptă cu flăcările

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii se luptă cu flăcările de mai bine de 12 ore
Pompierii se luptă cu flăcările de mai bine de 12 ore

Şapte echipaje de pompieri au intervenit ieri pentru a stinge focul care a mistuit mii de baxuri de PET-uri. Incendiul a izbucnit ieri, în jurul orei 12.00 la Silozul 2 din Medgidia.

UPDATE Incendiul a fost stins în această dimineaţă, după mai bine de 20 de ore de luptă cu flăcările. Şapte autospeciale şi zeci de militari au intervenit pentru a stinge flăcările care au mistuit peste 2.000 de metri pătraţi din incinta unităţii.

Flăcările au cuprins ieri fabrica aparţinând SC Aideniz Prest Com SRL, o fabrică de procesare a deşeurilor din material plastic. Pompierii au spus că au făcut tot posibilul pentru ca focul să nu se extindă şi la silozul din vecinătate însă nu au putut să îl stingă din cauză că în incinta fabricii sunt depozitate, pe o suprafaţă de 2000 de metri pătraţi, mii de baxuri de PET-uri. „Până nu ard toate, incendiul nu va fi lichidat“, a declarat inspectorul şef a Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, Traian Oprea.
Incendiul s-a declanşat, se pare, din cauza unei echipe de muncitori care efectuau lucrări în incintă. Neglijenţi, muncitorii au folosit un aparat de sudură şi un flex.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite