Constanţa: Încarcerat la patru ani de la comiterea infracţiunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La patru ani de la comiterea unor infracţiuni, Ionel Ciocârlan, de 29 de ani, din Valu lui Traian, a ajuns, în sfârşit după gratii. El este acuzat de tâlhărie şi lipsirea de libertate a două persoane.

Povestea lui Ciocârlan a început în ziua de 2 spre 3 decembrie 2005, când a avut lipsa de inspiraţie de a sparge o vilă din zona Casei de Cultură din Constanţa. După ce a pătruns în imobil, i-a imobilizat pe proprietari, şi a început să adune de prin casă tot ce i-a picat în mână. Pe lângă alte bunuri, el a furat şi o cantitate importantă de aur. Prejudiciul total s-a ridicat, la acea vreme, la 100.000 de lei noi. Ciocârlan a fost reţinut în decembrie 2005 pentru 29 de zile, dar cum legea nu permite ca un inculpat să fie reţinut mai mult de 180 de zile, acesta a fost eliberat.

„Ieri, Ionel Ciocârlan, a fost ridicat de oamenii legii de la domiciliu, fără să opună rezistenţă şi încarcerat la penitenciarul Poarta Albă“, a declarat Radu Croitoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Bărbatul este acuzat de tâlhărie, faptă pentru care a primit 10 ani de închisoare, şi lipsire de libertate, pentru care a primit 8 ani. „Ciocârlan execută cea mai mare dintre pedepse“, a mai spus Radu Croitoru. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite