În Mamaia, primul Festival internațional de tango argentinian; lecții gratuite de dans pentru turiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Mamaia, se deschide prima ediție a Festivalului international de tango argentinian - „Tango del Mar”.  Timp de patru zile vor avea loc manifestări artistice care promovează muzica, dansul și tangoul argentinian.

În perioada 29 iulie – 1 august, şcoala Tango Mágico aduce tangoul argentinian la hotelul Golden Tulip din Mamaia. Joi, în prima zi a festivalului, de la ora 17.00, are loc o lecție gratuită de inițiere în dansul argentinian.

Phoenix cântă în Portul Constanţa

O pereche de profesori din Argentina și alte trei cupluri din Europa - Diego El Pájaro Riemer & Mariana Dragone (Argentina), Thierry Le Cocq & Alessia Lyndin (Franta), Murat Elmadağlı (Turcia) & Vera Gogoleva (Rusia), Andrej & Sonja Ivančević (Serbia) sunt invitați la festival. Vor mai fi milongas – petreceri sau serate cu muzică de tango, organizate începând cu ora 22.00 în zilele de joi și duminică la Captain Cook Grill&Pub Mamaia. Vineri și sâmbătă, la centrul de evenimente al hotelului Golden Tulip Mamaia, vor avea loc dansuri demonstrative ale maeștrilor și invitaților speciali. Muzica va fi asigurată de șapte DJ de tango din țară și străinătate.

Constanța: Vârf de sezon cu peste 150.000 de turiști; se anunță un nou weekend plin datorită evenimentelor

Actorul Armand Assante va decerna titlul de Miss Litoral

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite