În 2011, la malul mării se poartă nunţile fără fiţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O ofertă inedită a agenţiilor care organizează astfel de evenimente este cortul pe malul mării, iar cea mai scumpă rochie de mireasă prezentată costă 1.000 de euro. 

Participanţii la Mariage Fair Show spun că în 2011 se merge pe clasic: rochiile de mireasă sunt doar în culori de alb şi crem. Noutatea este adusă de broderia lucrată manual şi cristalele Swarowsky.



„Se poartă rochiile sirenă cu şi fără trenă şi încă mai sunt la modă rochiile scurte. Pe perioada manifestării oferim reduceri de până la 25% la rochiile de mireasă şi cele de ocazie“, spune Raluca Cepoi, reprezentant Angel Brides.



Astfel, cea mai ieftină rochie ar fi de 390 de euro, iar cea mai scumpă ajunge şi la 1.000 de euro. Saloanele sunt amenajate în funcţie de buget, dar numai din flori naturale, iar preţurile pornesc de la 30 - 35 de lei pe masă.



Nuntă în aer liber

„Ca noutate, în acest an avem o ofertă de petrecere în aer liber. Atât cununia religioasă, cât şi petrecerea poate avea loc la un cort aplasat pe malul mării, care are o capacitate de 300 de persoane“, a declarat Carmen Bucată, reprezentantul Event Expert, organizatorul manifestării expoziţionale.

Citeşte mai multe în !

image
image
image
stampila constanta
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite