"Împinge-tava" fură clienţii restaurantelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

mese, la autoserviri. În aproape fiecare staţiune de la mare se poate găsi câte o autoservire, unde aglomeraţia este destul de mare, indiferent dacă este vorba de prânz, cină sau mic dejun. O

mese, la autoserviri.
În aproape fiecare staţiune de la mare se poate găsi câte o autoservire, unde aglomeraţia este destul de mare, indiferent dacă este vorba de prânz, cină sau mic dejun. O altă opţiune pentru a ameţi sau potoli foamea este fast-foodul. Dacă la cele mai multe restaurante o masă te costă circa 30 de RON, la autoserviri, preţul scade la jumătate: o ciorbă nu depăşeşte 5 RON, tocăniţa şi grătarul de pui se învârt şi ele în jurul preţului de 6-7 RON, iar cartofii prăjiţi costă cam 2-2,5 RON porţia. Sucul şi apa sunt şi ele ceva mai ieftine decât la restaurante. "În primul rând e mai ieftin, în al doilea rând nu aştept atât pentru mâncare şi nu mi-e frică că mă fac la gramaj", ne explică un bărbat venit la mare cu soţia motivul pentru care alege autoservirea, şi nu restaurantul. Unii ne-au spus că nu suportă muzica dată prea tare în restaurant. Mulţi turişti aleg shaorma sau chebapul de pe plajă. "Pentru că e mai ieftin şi nu se mai duc până la restaurant. Îl iau acum, îl mănâncă pe cearceaf şi gata", spune un băiat care prepară shaorme. Tot el ne-a mărturisit că face sute de astfel de mâncăruri pe zi. În funcţie de staţiune, o shaorma costă între 6 şi 10 RON.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite