ISU Dobrogea în finala concursurilor serviciilor pentru situații de urgență

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lotul sportiv al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea s-a calificat pentru faza naţională a Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă, competiţie ce se va desfăşura în judeţul Argeş, în perioada 7 - 10 septembrie.

„La această etapă a concursurilor participă loturile a 12 inspectorate, din totalul celor 42, care au obţinut timpii cei mai buni la probele din concurs susţinute la faza zonală. Calificarea lotului ISU Dobrogea a fost obţinută după competiţia de la Tulcea, în perioada 8 - 10 august, unde au concurat alături de loturile inspectoratelor judeţelor Călăraşi, Ialomiţa şi Tulcea, şi au obţinut rezultate ce i-au clasat în topul primelor 12 judeţe din ţară“, a declarat Paula Anghel, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea. 

Continuă pregătirea

Lotul ISU Dobrogea este format din 12 membri: un conducător de lot – col. Viorel Costache, un antrenor – plt. Gabriel Tulea şi 10 concurenţi: Ion Chiriac, Dumitru Andrei, Daniel Geacă, Daniel Şendroiu, Marian Dobre de la Detaşamentul Constanţa-Palas, Udilă Budeanu şi Cosmin Viorel Maioru de la Staţia Mangalia, Marian Vasilescu de la Detaşamentul de Pompieri Port, Dragoş Corcodel de la Detaşamentul de Pompieri Medgidia şi Cristian Năstase de la Garda de intrevenţie Chirnogeni.

„În perioada următoare, până la competiţia finală, lotul ISU Dobrogea va susţine zilnic antrenamente în cadrul Staţiei de Pompieri Mangalia, unde există baza sportivă“, a mai spus Paula Anghel. 
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite