Cartierul Palazu Mare, lăsat de hoţii de cupru fără reţeaua de telefonie fixă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constănţenii de pe patru străzi din cartierul Palazu Mare nu mai pot folosi serviciul de telefonie şi Internet Romtelecom de zece zile. Hoţii s-au urcat pe stâlpurile de telefonie din zonă şi i-au „curăţat“ de cabluri pline de cupru.

Zeci de abonaţi Romtelecom din cartierul constănţean Palazu Mare ameninţă că vor relizia contractele cu compania, din cauză că nu mai pot accesa serviciul de telefonie şi Internet de zece zile.

Cer lămuriri

Locatarii de pe străzile Viilor, Popa Şapcă, Alexandru Sahia şi Sentinelei au rămas fără telefoane din noaptea de 8 spre 9 august. „S-au urcat pe stâlpi pur şi simplu şi s-au agăţat de cabluri până le-au dat jos. Culmea este că numai pe o parte a străzilor“, povesteşte Ioana Ispas. De atunci, localnicii din cartier, câtţiva zeci la număr, au adresat plângeri peste plângeri la Romtelecom, prezentând situaţia şi cerând remedierea.

Vor să rezilieze contractele
„Eu am fost până acum de trei ori. Prima dată mi-au spus că probabil vor remedia defecţiunea în 72 de ore. La a treia încercare, ieri, mi s-a spus că în situaţii de genul acesta remedierea poate dura şi patru-cinci luni. Mi s-a spus că asta e, că nu au personal“, s-a plâns Alexandru Giral, de pe strada Sentinelei.

„Până la urmă, să vină să îşi ia stâlpii şi aparatura, pentru că noi ne gândim să reziliem contractele. Nu stau patru luni fără telefon. Sper că nu ne vor cere să plătim 50 de euro pentru că reziliem contractul înainte de expirare, în condiţiile acestea“, a spus Paraschiva Mihăilescu.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că nu se simt compensaţi de faptul că reprezentanţii companiei Romtelecom le-au promis că nu vor plăti abonamentele în perioada în care nu dispun de serviciul de telefonie şi Internet.

Reprezentaţii companiei Romtelecom au spus că defecţiunea va fi remediată cât mai curând. „Cel mai probabil, abonaţii vor putea beneficia de acest serviciu până la sfârşitul săptămânii. În ceea ce priveşte Poliţia, sesizarea se face automat. Însă chiar dacă a fost recuperat o parte din cablu, noi nu îl putem folosi“, au declarat reprezentanţii companiei.


Citiţi mai multe în de astăzi!

Ştampilă Constanţa
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite