Constanţa: Hoţii de benzină au săpat o galerie subterană ca să fure produse petroliere!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descoperire şoc făcută astăzi în cartierul constănţean CET: persoane necunoscute au săpat un tunel către magistralele de transport al benzinei şi motorinei care traversează Constanţa.

Poliţiştii au ajuns la tunelul subteran după ce au fost sesizaţi de o echipă de muncitori care efectuau lucrări de întreţinere la magistralele Petrotrans şi Conpet. Iniţial muncitorii au crezut că au găsit o instalaţie artizanală mai veche şi au sunat la 112.

Poliţiştii veniţi să inspecteze zona cuprinsă între bulevardul Aurel Vlaicu şi strada Vârfu cu Dor au descoperit un tunel în lungime de aproximativ trei- patru metri. Tunelul duce exact către conductele cu produse petroliere. Pe fiecare dintre magistrale hoţii instalaseră câte un cep, cu robinetul în poziţia închis şi conectate la furtune de presiune. Furtunele duceau în canalul subteran al conductelor de abur şi apă caldă al sistemului de termoficare al oraşului.

Din cauza temperaturii ridicate şi a gazelor emanate de conducta de păcură, în interiorul canalului subteran poliţiştii nu au putut să termine cercetările la locul faptei. În plus oamenii legii au spus că pentru a ajunge la capătul galeriei trebuie să decoperteze o porţiune destul de mare din bulevardul Aurel Vlaicu.

Pentru a preveni producerea vreunui eveniment zona a fost încercuită de jandarmi.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite