Hoţii au „săltat“ darul! Doi miri constănţeni au rămas fără banii de nuntă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nunta a doi tineri din Valu lui Traian s-a terminat neaşteptat: după ce au condus mesenii mirele şi mireasa au descoperit că darul, ţinut într-o casetă lângă masă, a fost furat. Prejudiciul este estimat la 15-17.00 lei.

Ştefania şi Cristian Negraru, din Valu lui Traian şi-au unit destinele sâmbătă iar petrecerea a fost organizată la Popasul Murfatlar. Nuntaşii au mâncat, au băut, au jucat iar la plecare au pus plicurile cu bani într-o casetă care se afla lângă masa naşilor şi mirelor. Spre dimineaţă, în jurul orei 4.00, mirii s-au dus până la ieşire ca să conducă un grup de nuntaşi care plecau de la petrecere. La întoarcere au decoperit că nu mai aveau caseta cu bani.

Mod de operare 

Disperaţi oamenii au sunat imediat la 112 şi au chemat Poliţia. Oamenii legii au stabilit că hoţii au intrat în spatele terasei şi au tăiat plasa de sârmă care susţinea împrejmuirea din stuf a terasei. A creat o breşă în stuf şi prin despărţitura astfel creată au agăţat cutia cu un arac de viţă de vie şi au tras-o spre ei. „Arma“ cu care au acţionat făptaşii a fost descoperită abandonată în apropierea terasei.

„Probe“ neconcludente

Mirii au fost în măsură să le furnizeze poliţiştilor înregistrările video ale petrecerii însă acestea s-au dovedit fără nici o valoare din punct de vedere al oamenilor legii. Pe înregistrări nu apare decât petrecerea în sine, fără momentul cheie în care a fost sustrasă caseta. Mirii nu au putut preciza care este valoarea exact a pagubei, pentru că nu apucaseră să numere banii, însă au apreciat că primiseră ca dar de nuntă 15-17.000 lei. Singura plată pe care apucaseră să o facă fusese cea către lăutari.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite