UPDATE Hoţii au pus „frână“ unui tren de marfă la periferia Constanţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tren de marfă a fost oprit din mers de hoţii din vagoane în zona cartierului Poarta 6. Incidentul s-a produs în cursul zilei de astăzi.

Update: Poliţiştii au reuşit să-i sperie pe hoţi după ce au tras câteva focuri, în plan vertical, cu arma de vânătoare. Făptaşii au reuşit să scape fugind peste liniile de cale ferată. La acest moment muncitorii au reuşit să strângă tot îngrăşământul descărcat de hoţi din vagoane. Trenul mărfar 83461 şi-a reluat parcursul către Portul  Constanţa.

Poliţiştii au spus că hoţii s-au urcat pe vagoanele de marfă profitând de faptul că în zonă trenurile reduc viteza. Au acţionat o manetă de frânare iar în momentul în care trenul s-a oprit au coborât şi au desfăcut şapte vagoane de marfă încărcate cu ureee, un îngrăşământ chimic. Zeci de tone de îngrăşământ s-au scurs pe şinele de cale ferată. În zonă şi-au făcut apariţia poliţiştii ca urmare hoţii au fost nevoiţi să fugă.

Ultimul incident de acest gen s-a produs în urmă cu câteva zile când hoţii au pus o căruţă pe şinele de cale ferată ca să blocheze un tren încărcat cu fier vechi.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite