Hoţi ghinionişti: Poliţiştii i-au prins în timp ce spărgeau un apartament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri au ajuns după gratii după ce au fost prinşi în flagrant delict de o patrulă de Poliţie exact în momentul în care se pregăteau să spargă un apartament. Indivizii au recunoscut că sunt autorii a nouă furturi din locuinţe.

Hoţii, patru tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, au fost prinşi în Medgidia în timp ce încercau să pătrundă într-un apartament situat la parterul unui bloc, de pe strada Poporului, prin forţarea ferestrei de la parter.
Poliţiştii i-au prins şi i-au percheziţionat. Hoţii erau „echipaţi“ cu toate accesoriile: spray lacrimogen, mănuşi precum şi patru telefoane mobile.
În timpul anchetei cei patru au recunoscut că în interval de o lună au comis nouă furturi din locuinţe.

Prejudiciul total cauzat păgubiţilor se ridică la suma de 16.000 lei. Poliţiştii au descoperit la domiciliile făptaşilor două televizoare LCD, două laptop-uri şi două telefoane mobile.

Suspecţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, iar sâmbătă au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă, propunerea fiind admisă, învinuiţii majori, fiind arestaţi pe o perioadă de 29 zile, iar cei doi minori pe o perioadă de 19 zile.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite