Constanţa: Hoteluri redeschise şi reclasificate pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma THR Marea Neagră va redeschide vineri, 10 iulie, mai multe unităţi hoteliere de pe litoralul Mării Negre. Primul va fi hotelul Cleopatra din Saturn, care după ample lucrări de renovare şi modernizare a fost reclasificat de la o stea la patru stele. Şi complexul hotelier Bran-Brad-Bega îşi va redeschide uşile pentru turişti tot luna aceasta.

Lucrările de modernizare de la hotelul Cleopatra au vizat şi transformarea unor camere în apartamente. Unitatea are în prezent o capacitate de 554 de locuri structurate în 253 de camere duble şi 24 de apartamente.

Turiştii care vor veni aici prin intermediul agenţiilor de turism vor plăti între 84 şi 156 de lei de persoană cu micul dejun inclus.

Complexul hotelier Bran-Brad-Bega din Eforie Nord a fost închis doi ani pentru renovare şi modernizare. Şi acesta a fost reclasificat de la două la patru stele. Fiecare unitate în parte va avea au câte 32 de camere şi 11 apartamente şi o sală de conferinţe de o sută de locuri, două restaurante şi un centru SPA. Tarifele de cazare în cadrul complexului vor varia între 150 şi 170 lei de persoană.

Redeschiderea hotelurilor se va face vineri, 10 iulie, ora 20.00 la complexul Cleopatra din Saturn cu un cocktail la pisicină, alături de gazda evenimentului Dan Capatos şi Nico.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite