Hotelierii de pe litoral propun pachete de Paşte care pornesc de la 300 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezenţi la Forumul Naţional de Turism 2011 care s-a ţinut la hotel Iaki din Mamaia, hotelierii, asociaţiile patronale şi agenţiile de turism au dezbătut o ofertă care să fie mai bună decât cea a bulgarilor în perioada Paştelui: trei zile de cazare, cu mesele incluse şi cină festivă la 300 de lei.

Începe războiul cu bulgarii, anunţă hotelierii români. „Bulgarii i-au cucerit pe români cu oferte de Paşte şi de 1 Mai care se încadrează în jurul valorii de 80 - 100 de euro. Noi propunem în premieră o ofertă şi mai avantajoasă: minivacanţa de Paşte de trei zile, cu mesele incluse şi cină festivă la 300 de lei la hotelurile de 3 stele, 400 de lei la 4 stele şi 500 de lei la unităţile de cazare clasate cu 5 stele", a declarat Adrian Voican, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor din Turism (ANAT) Sud Muntenia prezent la cea de-a treia ediţie a Forumului Naţional de Turism.

Astăzi s-a dat startul programului „Înscrieri timpurii“

Elena Udrea: „Sezonul turistic se deschide la 1 mai"

Oferta face parte din programul naţional „Vacanţă în ţara mea", lansat sâmbătă în prezenţa Elenei Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, şi a Corinei Martin, preşedintele ANAT.

Credite preferenţiale şi bani de la stat pentru investitorii din turism

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite