Hotel debranşat de la sistemul de canalizare pentru că spărsese apometrul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După restaurante şi cluburi de renume din Constanţa, prinse cu branşamente ilegale la sistemul de alimentare cu apă, şi un hotel din staţiunea Eforie Nord a fost prins pe picior greşit de echipele companiei de alimentare cu apă şi canalizare.

La hotelul Felix din stațiune, echipele au găsit sigiliul rupt la apometru, iar cadranul cu înregistrarea indexului era scos. „Indexul la care era ceasul oprit era acelaşi cu cel înregistrat la ultima citire din data de 20 iulie 2011“, a declarat Irina Cârstea, purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA Constanţa.

Pentru că s-a intervenit neautorizat asupra aparatului de măsură, hotelul a fost debranşat de la sistemul de alimentare cu apă şi a fost întocmit un proces verbal de constatare pentru un consum retroactiv în sistem pauşal. Reprezentanţii RAJA spun că la ora la care unitatea de cazare a fost debranşată, avea turişti cazaţi. De teamă să nu piardă clienţii, reprezentanţii hotelului au semnat imediat procesele verbale şi nota de constatare şi şi-au asumat angajamentele de plată.

Unitatea a fost rebranşată. „Avertizăm toţi abonaţii indiferent de statutul juridic al acestora că trebuie să înţeleagă necesitatea respectării legalităţii în cazul alimentării cu apă potabilă şi canalizare, în caz contrar riscă plata în sistem pauşal şi retroactiv pe 18 luni a serviciilor de furnizare apă potabilă şi canalizare, dar şi plângeri penale pentru furtul de apă“, a mai spus Irina Cârstea.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite