Horia Brenciu şi Andreea Raicu, la prima gală UNICEF Constanța

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul va avea loc diseară la Marina Regia Residence din Mamaia. Adevarul este partener media al evenimentului.

Cu fondurile obținute în urma galei, va fi înfiinţat primul centru pentru educaţia, asistenţă medicală şi socială acordate copiilor defavorizaţi Beneficiari vor fi copii cu vârste cuprinse între 0 și 6 ani, care provin din familii cu probleme financiare.

În acest scop, cei doi parteneri ai proiectului - UNICEF și operatorul de containere DP World Constanța – vor transforma o  grădiniță sau o creșe din oraş într-un centru de educaţie și asistenţă medicală şi socială.

În cadrul Galei, care va începe la ora 19.00, invitații vor asista la un moment consacrat de UNICEF, Licitația de Păpuși. Astfel, cei care cumpără una dintre cele zece păpuși vor investi în bunăstarea copiilor din viitorul centru constănțean.

Celebra prezentatoare Andreea Raicu va fi gazda evenimentului. „Îmi face o deosebită plăcere să fiu alături de UNICEF în calitate de gazdă a acestui eveniment special. Cred cu tărie că mai sunt multe de făcut pentru copii și susțin din tot sufletul inițiativa UNICEF pentru copiii din Constanța”, a declarat vedeta de televiziune.

Cei 100 de invitați vor putea asista la un concert extraordinar susținut de Horia Brenciu și vor avea ocazia să participe la tombola cu premii speciale UNICEF.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite