Horaţiu Mălăele a deschis Festivalul Stufstock. În Vamă, au început lecţiile şcolii de rock GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediţia din acest an a Festivalul Stufstock a fost deschisă cu un recital al actorului Horaţiu Mălăele. „Sunt un orb” a fost spectacolul pe care publicul vamaiot s-a îngrămădit să-l vadă într-o sală improvizată.

Au urmat la Curtea la Frontieră proiecţiile din cadrul programului Filmstock. Astfel, cinefilii s-au bucurat de o retrospectivă IIFF, iar proiecţiile „The Runaways”, „Idioma impossibile”, „Street days”, „Blacks”, „Tom Atkin's blues” au ţinut publicul treaz până la răsărit.

Totodată, pasionaţii de fotografie au avut parte de primele workshopuri - lecţii, vernisaj şi practică cu tema „fotografie de noapte”.

Stufstock Rockarte a continuat şi ieri seria evenimentelelor, debutând cursurile şcolii de rock. Elevii au luat parte la lecțiile de chitară, tobe şi bass și concerte cu trupele RockSchool. Totodată, publicul a asistat la o selecție a filmelor ungurești, iar piesa „Visul“, în regia lui Marius Gâlea, desfăşurată la terasa Corsarul, a atras atenţia publicului tânăr prezent în Vamă.

Click aici pentru galerie foto

image

Seara filmelor horror

Miercuri, 24 august, de la ora 22.00, la Curtea la Frontieră, este seara Clasic horror night. Pot fi vizonate filmele „Dracula“ (1931), „Demenţia“ (1963), „The last man on the earth“ (1964), „The house on Hunted Hill“ (1959) şi „Hight of the living dead“ (1968). Totodată, la secţiunea de teatru, de la ora 20.30, la terasa Corsarul are loc spectacolul „Monoloagele vecinului“, de Laurenţiu Bănescu.

Joi, de la ora 22.30, la Curtea la Frontieră este programată o Seară Romano Butiq.

Rock în weekend

Concertele de la scena principală vor avea loc la finalul săptămânii de rockarte, pe 26 şi 27 august. Invitaţii ediţiei sunt Iris, Alternosfera, Byron, Altar, Omul Cu Şobolani, Travka, Nişte Băieţi, White Walls, East Roots, The dAdA, Blue Pulse, Up To Eleven şi Krepuskul.

La ediţia din acest an, prețul unui abonament pe toată perioada festivalului, care asigură intrarea la teatru, film și muzică este de 90 de lei. Prețul unui bilet pentru ultimele două zile ale festivalului este de 25 de lei/zi. Abonamentele pot fi achiziționate de la cluburile partenere sau Centrul InfoPoint din Vama Veche.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite