Hoaţa de vacanţe a fost dată în urmărire generală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magdalena Druiu (55 de ani), patroana unei agenţii de turism care a vândut vacanţe imaginare de Paşte şi a fugit cu banii clienţilor, a primit mandat de arestare preventivă în lipsă pentru 30 de zile. Femeia a păcălit peste 150 de persoane.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, care anchetează acest caz, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au spus că Magdalena Druiu păcăleşte clienţii de doi ani, mai exact în intervalul 2009 – 2011.
Numai prin ultima firmă înfiinţată, SC EcoRustica House au fost înşelate peste 100 de persoane. Prejuidiciul reclamat, până la această dată este de peste 600.000 lei. Procurorii au pus sechestru pe apartamentul femeii.

A păcălit peste 100 de oameni că-i duce în vacanţe de Paşte şi a fugit cu banii

Magdalena Druiu a dispărut de acasă cu o săptămână înainte de Paşte, atunci când au început să se adune reclamaţiile împotriva sa. Pentru că se sustrage cercetărilor şi există informaţii că a plecat şi ţară, procurorii au cerut Tribunalului Constanţa arestarea preventivă în lipsă, pe o perioada de 30 de zile. Femeia a fost dată în urmărire generală pentru înşelăciune.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite