Handbalistul Marius Novanc, favoritul presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pivotul lui HCM Constanța şi al echipei naţionale Marius Novanc trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de o bucureşteancă. Sportivul considerat cel mai sexy handbalist român spune că lucrurile merg bine în această relație, care s-a înfiripat în urmă cu șapte luni.

Grație aspectului său fizic și a farmecului, sportivul de 30 de ani apre des în lumina reflectoarelor. Marius a fost căsătorit cu Nicoleta Drăgan (ex-solista trupei Hi-Q), iar presa a scris despre relații, reale sau nu, cu Giulia Anghelescu (fostă solistă Candy), Ilinca Vandici, Roxana Ilie, Iulia Vântur, baschetbalista mulatră Anne Marie Părău, fosta gimnastă Corina Ungureanu sau handbalista Gabriela Szucs.

De șapte luni însă, pivotul lui HCM Constanța este implicat într-o relație cu o tânără bucureșteancă de 28 de ani, Mihaela, care nu aparține vieţii spectacolului și a sportului. „Iată că am găsit o fată normală, care să nu mai facă deliciul presei, cum că aş căuta numai femei din zona showbiz-ului“ ,mărturiseşte Marius Novanc.

Fotomodel de dragul lui Marian Cozma

Pivotul HCM-ului a intrat în pielea unui fotomodel, când a participat la prezentarea Ritei Mureșan, „Angels“, colecția făcând parte din proiectul „Love 8“, în memoria lui Marian Cozma.

„Am acceptat această propunere cu drag, pentru că Marian mi-a fost coleg şi am ţinut la el. Cu toate că sunt conştient că nu am un fizic de manechin, am participat gândindu-mă la ce a însemnat Marian pentru handbal şi sport. Am vrut să fiu un mesager al handbalului“, arată Novanc.

Citeşte mai multe despre viaţa personală a cunoscutului handbalist în săptămânalul ADS!

Ziarul poate fi găsit la toate chioşcurile de presă din judeţ, la preţul 1,4 lei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite