Handbaliştii de la Zagreb Croaţia, asaltaţi de fane la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

HCM Constanţa a pierdut cu 23 - 33 partida în faţa celor de la Croaţia Zagreb. Dar nu a fost o pierdere totală pentru fani, care au reuşit să se pozeze cu favoriţii lor şi cu cei de la Zagreb Croaţia.

Partida s-a terminat prost pentru campioana României. În schimb, handbaliştii au reuşit să umple sala până la refuz. La Sala Sporturilor, fani de toate vârstele au venit să-şi susţină favoriţii în Liga Campionilor.

„Tricoul meu norocos!"

Fanele echipei masculine de hadbal HCM Constanţa au venit la Sala Sporturilor pentru a-şi încuraja favoriţii în primul meci din Liga Campionilor. Înarmate cu mult optimism şi îmbrăcate adecvat evenimentului, acestea au scandat numele echipei constănţene pe toată durata meciului.

Maria (22 de ani) a venit la meciul de joi seara, dar în loc să petreacă ore bune în faţa oglinzii înainte de partidă, ea s-a pregătit sufleteşte pentru favoritul ei. „Nu vin niciodată la vreun meci de-al HCM-ului fără tricoul meu norocos!", a mărturisit Maria.

Studentă la Farmacie, Maria a venit gătită cu tricoul oficial al delfinilor, cum li se spune celor din echipa constănţeană. „Am descoperit plăcerea pentru HCM atunci când am venit la primul meu meci, acum cinci ani, împreună cu Edi, prietenul meu. Tricoul îl am de mai bine de un an, de la meciul cu Dinamo, când i-am cerut un autograf lui Toma", a mai adăugat suportera înfocată a echipei de handbal.

Laurenţiu Toma este unul dintre cei mai râvniţi handbalişti de la HCM. Deşi el este căsătorit, acesta încă reuşeşte să mobilizeze fanele cel puţin la meciurile de pe teren propriu. „Îmi place şi cum joacă, dar şi felul în care arată. Am auzit că este un familist convins, ceea ce-l face cu mult mai atrăgător", a mărturisit Monica.

Ivano Balic, asaltat la Constanţa

La primul meci din campania Champions League împotriva celor de la Croaţia Zagreb, nu doar handbaliştii constănţeni au fost asaltaţi de fane şi fani. Ivano Balic a făcut furori printre spectatori.

Cu un asemenea palmares (numit cel mai bun jucător din lume în 2003 şi 2006 de Federaţia Internaţională de Handbal şi în 2006 declarat sportivul anului în Croaţia) era şi normal ca acesta să fie asaltat de fanii handbalului. Ivano Balic a fost în atenţia femeilor, cu care s-a fotografiat.

Întrebat de avalanşa de românce care s-au pozat cu el, Ivano Balic a replicat încrezător: „M-am pozat şi cu bărbaţi, nu doar cu femei!".

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite