Hai la plajă peste hotare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O vacanţă de 7 zile în centrul vechi din Tenerife costă 699 de euro. Spania, Italia sau Cipru sunt cele mai căutate destinaţii de vacanţă. Un sejur de 7 nopţi la un hotel de 4 stele, cu pensiune completă sau demipensiune, transport, excursie şi asistenţă turistică în limba română costă între 365 şi 699 de euro.

Avem parte de un început de septembrie însorit, călduros, numai bun de vacanţă. Aflate la câteva ore distanţă de mers cu avionul, zonele turistice aflate aproape de apă sunt preferatele constănţenilor.

O săptămână tropicală cu 699 de euro

Costa Brava, aflată în nordul Spaniei, Costa del Sol, de lângă Gibraltar, Tenerife, Sicilia, Napoli, Torento din Italia sau Cipru, sunt destinaţiile preferate ale constănţenilor în următoarea perioadă.

O vacanţă în centrul vechi din Tenerife, într-o zonă situată la 150 de metri de plajă, între magazine, restaurante, baruri şi grădini tropicale, printre piscine naturale cu apă de mare şi cazare la 3 stele, la hotel Chimisay, demipensiune, 7 nopţi costă 699 de euro.

Dacă vrei altceva în afară de Spania şi Italia, îţi poţi petrece vacanţa în Cipru. Se spune că pentru a cunoaşte Ciprul, trebuie să-l descoperi vizitând Larnaca, unul dintre cele mai vechi oraşe ale Europei. Pe lângă încărcătura istorică, te poţi răsfăţa printre nisipuri aurii, palmieri, localuri de noapte, buticuri şi cafenele. O săptămână în luna octombrie, la un hotel de 3 stele, demipensiune, bilet de avion inclus, costă 249 de euro prin agenţiile de turism.

Citiţi mai multe despre cât ne costă o vacanţă exotică şi cum pot fi obţinute cele mai bune preţuri în din această săptămână!

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite